Stoere Mannen kaart

Industriële kaart

Wanneer ik naar mijn voorraad knutselwerken kijk, dan zie ik dat veel paarse, roze en met schattige plaatjes bedekte kaarten maak. Niet zo gek, want ik ben natuurlijk zelf een vrouw, maar toch viel het op dat kaarten voor mannen zwaar ondervertegenwoordigd waren. Tijd om daar verandering in te brengen.

Op de site van Noor Design stond weer een leuke challenge. De basis was een waterval kaart naar het patroon van Miranda Bouhof, maar het thema mocht zelf worden gekozen. Mannenkaarten ontbraken, dus een keuze was snel gemaakt. Een aantal dagen geleden heb ik nieuw papier gekocht en dit kon ik mooi gebruiken voor de wedstrijd. Het papier komt uit de studio light industrial collectie en voor de kaart heb ik 2 designvellen en 1 plaatjesvel gebruikt. Het papier heeft een oude look en was daarom erg geschikt voor de plannen die ik had.

kaart industrial 1

De waterval kaart is erg leuk om te geven, maar ook om te maken. Op de tag kan een tekst worden geschreven (ik heb dit met de silhouette cameo gedaan) en deze kan met een leuke touwtje naar buiten worden getrokken. Voor het industriële design heb ik stansen gebruikt van Joy Crafts Gears en deze zijn beinkt met distress ink Gathered twigs. De moeren, schoeven en het ijzerdraad komen bij ons uit de schuur en maken de kaart helemaal af.

kaart industrial 2

Het sjabloon van de kaart is te vinden op de site van Noor Design en hiermee is het erg eenvoudig om zelf de kaart te maken. Succes met de wedstrijd. Je kan nog meedoen tot 30 juli 2015

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s